On the run

Beste broers en zussen in Christus,

Dagelijks vluchten mensen, omdat zij in hun eigen land niet meer veilig zijn.. Onze hulp is hard nodig!

Hulp Jordanië
Stichting Hulp Jordanië ondersteunt lopende hulp projecten in Jordanië. Ongeveer 800.000 vluchtelingen zijn er op dit moment in het land. Hiervan worden 200.000 mensen niet meer voldoende voorzien van eten, schoon drinkwater en producten die hun hygiëne kunnen bieden. Stichting Hulp Jordanië komt voor deze mensen in actie! Meer informatie over de stichting kunt u vinden op www.hulpjordanie.nl .

On the Run
On the Run is een initiatief dat het vluchtelingenwerk in Jordanië steunt, door gesponsorde deelnames aan hardloopevenementen in Nederland. Op deze manier kunnen hardlopers en hun sponsors een steentje bijdragen aan hulp projecten in Jordanië. Op zaterdag 1 oktober sluit On the Run zich aan bij de Kloosterveste Run in Assen. Ben jij deelnemer van dit hardloopevenement, dan willen we je van harte aanmoedigen om je te laten sponsoren en zo onze broers en zussen in Jordanië te helpen naar een betere toekomst.

Hoe doe je mee?
Wil jij helpen en mee rennen 1 oktober? Maak een profiel aan op www.ontherun.nu. Schrijf je in bij de Kloosterveste Run en laat je sponsoren via de website. Ben jij geen hardloper, maar wil je wel graag bijdragen? Sponsor dan een ‘runner’ naar keuze via bovengenoemde website. Zowel een ‘runner’ account aanmaken als het sponsoren van een ‘runner’ kost u/jou hooguit 5 minuten, maar draagt een steentje bij aan goede hulpverlening in Jordanië!

Kom in beweging en maak samen met ons het verschil voor mensen op de vlucht!

Hartelijke groet,